عطر مهربانی

IMG_6028

امام علی‏ علیه السلام :

طوبی لِمَن أحسَنَ إلَی الِعبادِ و تَزَوَّدَ لِلمَعادِ

خوشا به حال آن که به بندگان خدا نیکی کند و برای آخرت خود زاد و توشه برگیرد.

غررالحکم و دررالکلم ، ح ۵۹۵۵ .

 به گزارش روابط عمومی درمانگاه ؛ از ابتدای سال تا به امروز در راستای حمایت از بیماران به همت خیرین مبالغی جهت ارتقا دستگاه های موجود در مرکز تخصیص گردید.

خیران بازوان پرتوان در عرصه ای سلامت به شمار می روند که تاکنون خدمات بسیار خوب و ارزنده ای   به این مرکز درمانی ارائه و اهدا نموده اند.

در این مرکز با وجود پزشکان حاذق و بیماران نیازمند به خدماتی تصویربرداری پیشرفته  از جمله دستگاه MRI و سی تی اسکن از خیران سلامت درخواست می شود که ما را در تهیه این دستگاه یاری سازنند.( به صورت لینک )

خانواده خیر اندیش موجانی یکی از اعضای می باشند که در خرید تجهیزات پزشکی opg  این مرکز را یاری نموده اند و این خیرات را وقف مرحوم سید هادی موجانی  نموده اند.

سپاس خدائی را که توانستیم به برکت آموزه های دینی با همت جمعی از خیران و فرهیختگان و دوستاران جامعه مدنی که همواره دغدغه  رفاه  اجتماعی  اقشار  آسیب پذیر جامعه را داشتند و معتقد بر نقش حیاتی مشارکت  مردم  با  هدف تعامل  بیشتر  بین  موسسات  خیریه  و تجلی بخش فرهنگ نیکوکاری و کمک به همنوع و قشرهای محروم جامعه ایجاد نمائیم. 

اگر بد کنی، چشم نیکی مدار

که هرگز نیارد گز، انگور بار

نپندارم ای در خزانِ، کِشته جو

که گندم ستانی به وقت درو

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

مطالب مرتبط

روز پزشک

گرامیداشت روز پزشک در درمانگاه حضرت علی اصغر (ع)

WhatsApp Image 2025-08-03 at 16.53.57

کارگاه آموزشی کار با  کپسول های اکسیژن

IMG_7537

میزبانی از مراجعین در روز مزین به نام شش ماهه کربلا

بوتاکس-تعریق

تزریق بوتاکس تعریق

1

برگزاری جلسه “پایان سال درمانگاه”